​έχεις ό,τι χρειάζεται για να γίνεις φωτογράφος;

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΤΑΚΗ

" Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΟΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ."

 

ΕΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΤΑΚΗ. 

Edirne, Turkey. 2018. Self portrait

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. 

 

" ΑΦΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. " \\ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΤΑΚΗΣ

Το πρόγραμμα προορίζεται σε επίδοξους φωτογράφους ανεξαρτήτως επιπέδου, από τελείως αρχάριους έως και έμπειρους. Η μαθητεία παραδίδεται με τη μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων και παραμετροποιείται ώστε να εστιάσει στις ανάγκες και ικανότητες του μαθητή. 

 

Οι αρχάριοι φωτογράφοι θα ξεκινήσουν κατακτώντας τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις ώστε να μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά τον εξοπλισμό τους και να κατανοήσουν το πώς να επιλέξουν την κατάλληλη μηχανή για να ταιριάζει με την ψυχολογία τους και την δουλειά που πρόκειται να κάνουν. Επίσης θα μάθουν πώς να δουλεύουν με software, όπως το Lightroom για να επεξεργάζονται και να οργανώνουν το αρχείο τους ώστε να δημιουργούν και να τυπώνουν τις εικόνες που έχουν στη φαντασία τους.

 

Αφού αποκτήσουμε τις απαραίτητες γνώσεις, θα βυθιστούμε στον κόσμο της φωτογραφίας. Ο μαθητής θα ξεκινήσει να δουλεύει ένα προσωπικο πρότζεκτ, με την καθοδήγηση του Γιώργου Τατάκη, δημιουργώντας και ολοκληρώνοντας έναν σημαντικό όγκο δουλειάς που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια έκθεση, βιβλίο, portfolio, ή για περαιτέρω βήματα, ανάλογα τους στόχους του.

 

Η μέθοδος των ιδιαίτερων μαθημάτων θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το μοναδικό σου στυλ και να εκδηλώσεις την έκφρασή σου μέσω της τέχνης της φωτογραφίας. Ακόμη θα αποκτήσεις τις ειδικές γνώσεις που χρειάζεσαι για το έργο σου. Σε αυτές περιλαμβάνονται και τεχνικές μάρκετινγκ ώστε να δείξεις την δουλειά σου προς τα έξω. Κάποιες δουλειές θα έχουν και την ευκαιρία να δημοσιευτούν και στο pculiar.com

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΤΑΚΗΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ LEICA. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "ANOTHER EUROPE" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ KINGS' CROSS ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ.

Πρόγραμμα μαθητείας κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου για να φέρει την φωτογραφική σου αντίληψη σε άλλο επίπεδο. 

Είτε είσαι τελείως αρχάριος, ή έμπειρος επαγγελματίας φωτογράφος, αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα.  

Ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου φωτογραφικού σου ενδιαφέροντος ή του εξοπλισμού σου, αυτό το ταξίδι θα σε μεταμορφώσει σε μία τελείως διαφορετική προσωπικότητα. 

Επειδή η φωτογραφία είναι κυρίως ένα μέσο επικοινωνίας, θα δουλέψουμε μαζί αυτό το οποίο θέλεις να επικοινωνήσεις μέσα στο πρότζεκτ των 6 μηνών. Αυτό θα είναι και το σημαντικότερο αποτέλεσμα του προγράμματος. 

Ο πρώτος μας στόχος είναι να μεταμορφώσουμε την φωτογραφική σου μηχανή, είτε είναι το κινητό σου τηλέφωνο είτε μια ακριβή DSLR, σε προέκταση του χεριού, μυαλού και ματιών σου.

Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς οποιαδήποτε μηχανή πιάσεις στα χέρια σου. Μετά θα σε μάθω πώς να βλέπεις αντί απλά να κοιτάζεις. 

Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, θα ξεκινήσεις το πρότζεκτ των 6 μηνών, ένα έργο που θα ακολουθεί τον δικό σου προσωπικό χαρακτήρα, ώστε να μπορείς να αφήσεις το δικό σου στίγμα στον κόσμο της τέχνης. Το έργο αυτό θα μπορείς να το παρουσιάσεις με τη μορφή έκθεσης ή βιβλίου. 

Τα ιδιαίτερα γίνονται είτε με προσωπική επαφή είτε απομακρυσμένα μέσω υπολογιστή. 

  • ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗ

  • ΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

  • ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ 

  • ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

  • ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ 

" οι εικόνες που είδαμε ηταν καταπληκτικές "

Μουσείο Μπενάκη

" Οι εικόνες σου είναι ΤΕΛΕΙΕΕΕΣ "

Μουσείο Fragonard

" Λατρεύουμε τις φωτογραφίες σου "

Carla Erdmann, Συντάκτρια LFI

" Ευχαριστούμε για τις φοβερές φωτογραφίες σου "

Antoine d' Agata

" Οι εικόνες με βυθίζουν στην Ελλάδα των προγόνων μου "

Νίκος Αλιάγας

" Κάθε ένας εδώ έχει να πει μια ιστορία και φαίνεται σαν όλες να ξεδιπλώνονται μπροστά σου. "

Matt Adams, Συντάκτης National Geographic

" Μπορει να έγινε σημάδι για αλεύρωμα, οι φωτογραφίες όμως σίγουρα άξιζαν τον κόπο. "

fstoppers.com

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. 

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ;

ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. 

ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑΞΗ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ;

ΕΓΓΥΗΣΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΟΥ.  

ΝΑΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

2 Η 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

​© 2019 by GEORGE TATAKIS | ATHENS | GREECE | admin@tatakis.com

  • More photos
  • My personal Facebook